Wat zoek je?

Zakelijke coaching


'MENSEN VERBINDEN MET ZICHZELF EN MET DE WAARDEN EN HET HART VAN DE ONDERNEMING.'


We leven zeker nu in een bijzondere wereld. Er is angst, onzekerheid, dynamiek, vaagheid. In een dergelijke wereld zijn creativiteit, kritische reflectie, samenwerken en communicatie van belang. De uitdagingen zijn tegenwoordig namelijk hoe we betekenis geven aan de wereld, hoe we verbinding aan gaan met anderen, hoe we effectiever en efficiënter synergie scheppen, hoe we onze balans vinden in de vele spanningsvelden en hoe we daar ook nog voldoening en energie uit halen.

We worden steeds meer op onszelf teruggeworpen en er worden steeds hogere eisen aan ons gesteld. Dit alles vraagt om een groter aanpassingsvermogen en zelfredzaamheid. Dat brengt een behoefte van ontwikkeling met zich mee, zowel persoonlijk als professioneel. Dit gaat verder dan kennis en vaardigheden. Het gaat vooral om de manier waarop we omgaan met de uitdagingen van deze tijd. Zodat we volledig tot ons recht komen.

Onder druk van een veranderende wereld zijn veel ondernemingen en organisaties (groot en klein) bezig intern veranderingen door te voeren. Hierbij merken zij geregeld dat er intern weerstand/blokkade aanwezig is tegen deze veranderingen. De uitingen van een weerstand/blokkade tonen zich op verschillende manieren; hoog ziekteverzuim, verloop personeel, ontevreden personeel, slechte communicatie, vertraging in projecten, doelen worden niet gehaald, onrust etc.

Mijn missie is om beweging en verbinding te creëren voor de mens en de organisatie. Het doel is inzicht te geven in de verborgen kern om medewerkers en organisaties succesvoller, effectiever, efficiënter en doelmatiger te maken. Organisaties en medewerkers komen weer in verbinding met de diepere organisatiewaarden. 

Door de unieke combinatie van Zijnscoaching en Systemisch werk kom ik effectief en snel tot de kern. Er wordt een stevig fundament ontwikkeld. De aanpak in zo’n situatie kenmerkt zich als no-nonsens, snel , puur, effectief, en duidelijk.

                                                                                                       'Futureproof ondernemen bij de mens en organisatie’


Herken je als ondernemer dat het nu tijd is om zaken anders dan anders te bekijken? Open te staan voor nieuwe perspectieven. En wil je nu echt eens de kern aanpakken. Is het tijd om de blokkades te doorbreken en juist weer in beweging te komen? 


'Uit de comfortzone, daar is de magic.' 


Weet je nog niet precies wat dat voor jou kan betekenen? Dan hoop ik dat je contact opneemt. Ik kijk er naar uit je beter te leren kennen en ook je organisatie. 

Wil jij ook weer in beweging komen?        

Voel je dat jij ook jezelf wilt ontdekken en wil je weten of een coach traject iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag even met je mee! Ook als je een specifieke (coach)vraag hebt, waarvan je twijfelt of deze wel helemaal past, laat het me dan vooral even weten.