Wat zoek je?

Individuele coaching


Herken je jezelf in één of meerdere punten, dan is het nu tijd voor JOU!

Je hebt behoefte aan rust. 
Je bent aan het overleven.
Je bent bang om de controle te verliezen.
Je slaapt slecht.
Je hoofd is een gedachtenrace.
Je voelt je vaak onzeker.
Je zoekt naar balans in je leven.
Je moet van alles van jezelf.
Je energie is laag of zelfs op.
Je staat voor iedereen klaar, alleen niet voor jezelf.
Je voelt je eenzaam.

Je wilt ontdekken waar je hart warm voor loopt.
Je geniet niet echt meer. 
Je loopt tegen dezelfde patronen aan.
Je ervaart lichamelijke klachten.
Je vindt dat je niets te klagen hebt en toch ben je niet echt gelukkig. 

Keuzes maken vind je lastig of je kunt niet kiezen. 
Je wilt meer inzicht in jezelf. 
Je wilt meer balans tussen privé en werk. 
Je zoekt verdieping en inspiratie. 

Het is tijd dat je dingen ANDERS gaat aanpakken in je leven, in je werk of in je bedrijf. Je wil MEER, het mag anders, JIJ mag aan het ROER!

Ik begeleid en ondersteun je graag in dit proces.

Wat wens je voor jezelf?

 KRACHT

Wil je ontdekken hoe krachtig je bent en dat je gaat zien wie je in essentie bent?

BALANS

Wil je dat je leven, werk, gezondheid en gevoel weer in balans is en ook zo blijft?

HART

Wil je weer leven en werken vanuit je hart en in verbinding met jezelf en alles om je heen?

VRIJHEID

Verlang je naar vrijheid in je leven en om zelf de keuzes te maken voor voor jezelf?

LEVEN

Durf je eigen leven te leiden. Jij bepaalt hoe je je leven leidt. Wees blij met jezelf. LEEF!

WERKEN

Werk met plezier, doe wat bij je past en wat je wilt. Wat anderen daar ook van vinden.


JA, het mag anders, JIJ mag aan het roer. Alles waarmee je komt is welkom in een veilige en laagdrempelige setting. Jouw vraag en wat er in jou leeft, zijn het uitgangspunt van waaruit ik begeleid. Daarom is ieder coachtraject maatwerk. Je onderzoekt en ontdekt voorbij jouw 'programmering en verhaal'. Mijn coachsessies zijn erop gericht om je in een nieuwe ervaring te brengen, omdat hierdoor duurzame verandering ontstaat. Transformatie is de zachte, magische vorm van verandering. Het komt van binnenuit, is geleidelijker en duurzamer. In een sessie ben ik gewoon mezelf.
Zijnscoaching, systemisch werken, visualisaties en meditatie-oefeningen kenmerken mijn werkwijze. Ik maak een unieke verbinding tussen westerse psychologie met oosterse wijsheid en het systemisch werk. 

Je leert jezelf beter kennen en je leert hoe je bewustere keuzes kan maken vanuit je hart. Stap voor stap (h)erken je jouw eigen aandeel in alles, en hoe je jezelf vaak in de weg staat. Je leert de verantwoordelijkheid van jouw geluk in eigen handen te nemen. 

Dat is niet altijd leuk en kan soms confronterend zijn, maar dit geeft wel helderheid. Coaching heeft als doel jou te ondersteunen bij dit proces naar een gelukkiger en betekenisvol leven. In dit proces kan het heilzaam zijn dat er iemand die dit proces zelf heeft ervaren, aan jouw zijde staat. Als er iemand echt luistert, zonder oordeel en je spiegelt, dan zie je dingen die je zelf niet ziet. Inzicht verkrijgen, het vergroten van je bewustzijn en het vinden en kiezen van nieuwe mogelijkheden om verder te kunnen gaan, staan centraal. Mijn aanpak is erop gericht dat je ontdekt wie je in essentie bent.

Meteen een kennismaking plannen. Leuk!


Bedankt dat ik mijn hoofd, hart en ziel met jou heb mogen delen.... Ik zie eindelijk mijn leven weer door die gekke, gekleurde kinderbril die ik onbewust al die tijd omgeruild had voor een donkere, zwarte zonnebril. Jij liet mij op mijn eigen tempo dingen ervaren.(blije) Dian is weer terug die geniet van het leven. Ik wist dat ze er was. Door alle negativiteit van vroeger wat nooit verwerkt was en als er negatieve dingen gebeurde raakte ik haar kwijt. Met jouw begeleiding is ze weer terug! Nu ga ik eindelijk in de achtbaan van het leven zitten en mijn eigen leven leven zoals ik dat wil en dat is allemaal dankzij jou!
-Dian M.- 

Vanaf het eerste moment had ik een goed en veilig gevoel. Ik kreeg de tijd om stappen te maken en mezelf te onderzoeken. Ik kreeg echt het gevoel dat er naar mij werd geluisterd en daarop alles werd gebaseerd. Ik heb heel veel inzicht in mezelf gekregen, wat mij plezier geeft en welke keuzes ik wil maken. Vooral mijzelf in het nu zetten. Ik ben meer gaan stralen en genieten van alles wat er gebeurd op een dag, klein of groot. Meer tijd aan het nemen om emoties te laten spreken en mijn gedachtes dit niet te laten overnemen en te laten leiden. Ook wordt het makkelijker om jezelf te uiten en naar jezelf te luisteren zonder dat je druk maakt wat een ander van jou vindt. Ik hoop vooral dat jouw energie nog vele andere mag besmetten om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Ik weet wel dat de ervaringen die ik met jou heb mogen beleven nog lang in mijn geheugen geschrift staan.  
-Erik F.- 

Helemaal in je kracht, in balans, vanuit je hart leven en werken, in verbinding met jezelf en alles om je heen, waardoor je totale vrijheid ervaart.

Wil jij ook weer in beweging komen?        

Voel je dat jij ook jezelf wilt ontdekken en wil je weten of een coach traject iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag even met je mee! Ook als je een specifieke (coach)vraag hebt, waarvan je twijfelt of deze wel helemaal past, laat het me dan vooral even weten.