Wat zoek je?

NIET-WETEN

Ik krijg bij intakes vaak de vraag wat mijn methode en structuur van mijn sessies is. Die vraag kan ik kort beantwoorden. Ik start al mijn sessies altijd vanuit het niet-weten. Voor mij is dat juist een startpunt voor avontuur, persoonlijke groei, transformatie en heling. Juist geen kaders, geen protocol, geen vastgestelde methodes, niet vanuit kennis. Juist door vanuit het niet-weten te starten ontstaat er ruimte en leegte om alles aan te kijken wat er is.

Kennis is namelijk de grens van je werkelijkheid. Dat is waar je blik op de wereld stopt. Juist daarbuiten ligt het onbekende. Het kan namelijk ook anders, dan we weten en denken. Als je de moed en het lef hebt om je over te geven aan het onbekende, dan kun je nog echt verrast worden. Dan ontstaat er MAGIE.

Vaak maakt kennis dan plaats voor wijsheid, dan krijg je je levensroer in eigen handen. Het is een speeltuin van creativiteit, ruimte voor jezelf en anderen, liefde en de ware invulling van je leven. Dit leer je niet uit de boeken, studies, documentaires; dit is iets wat je zomaar weet op het juiste moment.

Vroeger was kennis mijn houvast, mijn zekerheid, mijn veiligheid, gevoel van controle. Om uit te spreken dat ik iets niet wist voelde al oncomfortabel. Nu houd ik het bij nieuwsgierigheid, openheid en treed ik het onbekende tegemoet. Het is dan een ontdekkingstocht. Ik sta open voor de ervaringen in het NU. Ik besef me namelijk dat wat ik weet nog maar een heel klein stukje is van de werkelijkheid. Ik realiseer mezelf dat alles beweegt, verschuift, verandert, golft en beweegt. Alles is namelijk tijdelijk en vergankelijk, ook al proberen we het krampachtig te bevriezen met kennis. Mijn ‘niet-weten’ schept ruimte voor de ander om het ook niet te hoeven weten. Dan ontstaat er ruimte en gaan wij samen op een ontdekkingstocht naar het mooie avontuur dat leven heet: ervaringen en verwondingen delen. Hardop afvragen, filosoferen, onderzoeken. Ons laten verrassen door wat er ontstaat; een inzicht, wijsheid, gevoel. Of samen lachen in onze onwetendheid. Wat een bevrijding en ontspanning levert dat op in een sessie. 
Wil jij op een ontdekkingsreis? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Wil jij die stappen zetten en een stevig fundament voor je leven, neem dan contact op en maak hier meteen een afspraak. https://bit.ly/3jvJfgd Bel 06-31069622 of mail mij op info@coaching2magic.nl.