Wat zoek je?

DE VERBINDING MET JOUW MOEDER

Hier zie je een foto van mij en mijn moeder. De beweging naar je moeder is de meest helende beweging die ik ken en deze heb ik ook zelf ervaren. Ik voelde me niet gezien, niet erkend en ik wees gedeeltes van mijn moeder af. Dit met als gevolg dat ik de dingen, die ik afwees juist wel terug zag in mezelf. Dat was ik namelijk. Ik wees mezelf af. Je hebt gewoon dingen van je vader en moeder. Mooi en minder mooi. Door dit aan te kijken, je gevoelens toe te laten en te helen accepteer je steeds meer jezelf.

Als je je verbindt met je moeder leidt dit vaak tot bijzondere, toevallige, wonderlijke gebeurtenissen in je leven. Magie.

Jouw moeder heeft jou je leven gegeven.

Hoe ervaar jij jouw leven? Met succes en voorspoed of juist niet? Hoe is jouw verbinding met jouw moeder?

  • Ben je de beste vriendinnen met je moeder? Eigenlijk zorg je dan voor je moeder en sta je niet op jouw plek. Namelijk die van een kind.
  • Wijs jij jouw moeder af, dan wijs je ook het leven af en jezelf. Jij bent namelijk 50% jouw moeder. De mooie en ook de minder mooie kanten van haar.

Of kun je met liefde, zonder verwachtingen met een open houding haar een plek geven als jouw moeder, dan omarm je jezelf en ook je leven.

De verbinding met jouw moeder is dus heel belangrijk voor jou in het NU. Onbewust kan deze relatie nu dus effect op jouw leven hebben.

  • Ervaar jij onrust
  • Tegenslagen/ pech in je leven
  • Lastige (persoonlijke) relaties
  • Onvrede, frustratie, beren op je weg
  • Het loopt gewoon niet zo lekker
  • Veel hard werken zonder resultaat

 Ik zou dan eens jouw verbinding met jouw moeder onderzoeken? Niet rationeel, maar vanuit jouw ziel. Hoe spreek je haar innerlijk aan? Hoe praat jij over haar? Op een afstandelijke manier of op een verbonden en liefdevolle manier? Respecteer en zie jij jouw manier helemaal?

Wil je nog van alles van jouw moeder? Verwacht je nog iets? Wil je nog aandacht, gezien worden, erkend worden? Dit zijn jouw kind pijnen en deze hebben nu nog effect op jouw leven nu.

Als jij je kunt verbinden met jouw moeder met alle mooie en minder mooie kanten en haar volledig in haar waarde laat, dan kan jij jezelf ook in de diepte en in overgave binden aan een ander. Dan ben je in staat om te geven en te ontvangen. En ook dus jouw leven te leven met succes, voorspoed en dat alles moeiteloos gaat.