Wat zoek je?

SYSTEMISCH WERKEN

Een (familie)opstelling is een methodiek om duidelijk te maken hoe jij in het leven staat. Je hebt vragen over het leven, je ervaart persoonlijke of werk gerelateerde problemen, je loopt steeds tegen dezelfde patronen aan. Onbewust kindgedrag heeft veel effect op jezelf op latere leeftijd. B.v. pleasegedrag, niet voor jezelf durven te kiezen, het lieve brave meisje zijn, verantwoordelijkheid overnemen, faalangst, hard werken, snoepen, perfectionisme, lat hoog leggen, geen grenzen kunnen stellen, moeite met ontvangen, problemen in relaties etc.

Al deze patronen zijn je beschermingsmechanismes. Je eet je emoties als het ware op, zodat je er geen last van hebt. Je wil het niet voelen, je stopt ze weg of je dekt ze af met secundaire emoties, zoals boosheid, schuld.

Wanneer je antwoord wil hebben op jouw vragen ligt de sleutel bij het durven vertrouwen op je gevoel. Bij een opstelling gaat deze in een korte tijd heel diep in op een thema in iemands leven en zoekt dan naar de blokkade in de onderstroom. Tijdens een opstelling ga je op een diep niveau voelen en tegelijkertijd vindt er een innerlijke schoonmaak plaats, vaak op een niveau waar je met je ratio niet bij kunt.

Tijdens een opstelling wordt zichtbaar hoe de opsteller zich verhoudt tot anderen, onzichtbare patronen en blinde vlekken worden zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. Je wordt je niet alleen via je ratio bewust van de dynamiek waar je mee te maken hebt, maar je ervaart meer ruimte en je voelt het in je lichaam. Deze kwetsbaarheid toelaten voorbij je beschermingsmuur brengt je dichter bij jezelf. We leren steeds dieper te voelen onder al ons gedoe wie we werkelijk ZIJN.  Vaak voel je de potentie die in jou beschikbaar is en komt er nieuwe inspiratie naar boven. Je krijgt een andere kijk op de situatie, die zal doorwerken in je leven. Als ‘vanzelf’ wordt duidelijk hoe je dan kunt handelen. Jij blijft altijd verantwoordelijk hoe je daarmee omgaat en welke acties je daaraan koppelt.

Het magische van opstellingen zit hem vaak in het feit dat er in de diepte iets heel anders speelt dan jij er vanuit je ratio van hebt gemaakt. Om grip op situaties te krijgen maak je vaak een kloppend verhaal van iets om het zo verklaarbaar te maken.  

Hoe meer thema’s, vraagstukken je hebt aangekeken in je leven, hoe zuiverder je in het hier & nu kunt waarnemen zonder belemmerende beelden en overtuigingen, hoe hoger je bewustzijnsniveau. Je weet steeds beter wie je bent, je kunt echt je eigen leven leiden, verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken die bij jou passen en vooral genieten van het magische, mysterie LEVEN.

Als transformatiecoach begeleid ik jou als mezelf, oprecht, gelijkwaardig, oordeelvrij, intuïtief en wezenlijk in verbinding met jou bij deze innerlijke reis. Alles mag er zijn. Zet je samen met mij de eerste stap om jouw potentieel te ontdekken?

Maak hier meteen een vrijblijvende afspraak. https://bit.ly/3jvJfgd Bel 06-31069622 of mail mij op info@coaching2magic.nl. Kijk ook gerust op mijn website: www.coaching2magic.nl.