Wat zoek je?

ZIJNSCOACHING

Als je echt een goede coach wilt zijn, dan zal je je ook persoonlijk moeten ontwikkelen. Uit wetenschappelijk onderzoek én de praktijk blijkt namelijk dat de belangrijkste beïnvloedbare succesfactor van coaching jijzelf bent. Want de kunst van coachen gaat verder dan vaardigheden. methoden en kennis. Er zijn honderden theoriën, modellen en methoden! Deze zijn alle leerzaam, maar ook beperkt en beperkend. En al deze intelligente tools bij elkaar maken je nog geen goede coach. De kunst is om al deze zaken te integreren in jezelf. En vervolgens op vanzelfsprekende wijze in te zetten. Kortom, het gaat om het leren inzetten van je hele zijn. Jezelf inzetten als instrument!

Door het volgen van deze erkende Post HBO opleiding Integrale coaching en therapie bij ZIN.NU heb ik de magie van coaching in mijn vingers gekregen. Op een praktische, direct toepasbare, no-nonsense manier. Ik heb geleerd hoe ik met een nieuwe unieke aanpak kwaliteiten als geluk, wijsheid, kracht en innerlijke rust aanboor bij mijn cliënt. Een effectieve en zeer bevrijdende aanpak, die ik zelf als heel waardevol heb ervaren. Ik maak gebruik van een combinatie van bewezen psychologische benaderingen en Oosterse non-dualiteit. De essentie van deze unieke evocatieve aanpak is dat ik heb geleerd bewust mijn eigen potentieel aan te boren en naar buiten te brengen wie ik werkelijk ben. Daarom is het een wezenlijke transformatie in leven en werk.


Ga voorbij je verhaal, het bekende, buiten je comfortzone. Je gaat direct naar de kern van je bewustzijn, jezelf en je ZIJN. Met het systemisch werken is dit een integrale aanpak waar alles samenkomt, je creëert een stevig fundament voor de rest van je leven. 

En dit deel ik nu met jou!

Wil jij die stappen zetten en een stevig fundament voor je leven, neem dan contact op en maak hier meteen een afspraak. https://bit.ly/3jvJfgd Bel 06-31069622 of mail mij op info@coaching2magic.nl.