Wat zoek je?

COMFORTZONE

Uit je comfortzone, daar zit de Magic. Is dat zo? Je comfortzone is veilig, bekend. Je doet de dingen die je goed kunt, kan niet veel mis gaan, dezelfde patronen, dezelfde situaties. Het voelt aan alsof je op de bank ligt met een dekentje over je heen met een lekker kopje thee. Fijn, veilig.
Maar van verwondering, kriebels, magie is geen sprake. Extreem gezegd: leef je nog wel echt?

Wanneer je lijf of je gevoel je signalen geeft dat het niet lekker loopt, is je comfortzone wel veilig, maar is het geen gewenste zone. Omdat er iets mag veranderen om je lekkerder in je vel te voelen en weer in verbinding te komen met jezelf. Verandering geeft weerstand, dus kiezen we er vaak voor om in de ongewenste veilige vorm te blijven zitten.

Grote stap of experimenteren.

Je zit in je comfortzone. Je doet wat je goed kunt, je voelt je veilig en vanuit daar zoek je je grenzen op. Je voelt in je lijf, dat er iets mag veranderen. Wat is je verlangen? Wat zou je graag willen? Wat voor leven zou je graag hebben? Wat zijn je dromen? Hoe zijn je gedachten? Welke patronen wil je doorbreken? Welke kleine stappen kun je zetten? Dan zet je een stap over de grens, ervaar. Soms zet je een stap terug in je veilige zone. Soms zet je nog een stap, wanneer het goed voelt. En zo stapje voor stapje ervaar je, ontdek je jezelf en kun je steeds meer echt jezelf ZIJN. Ontkoppel dus de angst van het gevoel iets nieuws aan te gaan en zet die stap in het onbekende en heb vertrouwen!! Zo combineer je veiligheid met je kracht en juist weer verwondering, avontuur, niet-weten, het plezier en de magie die kan ontstaan in het onbekende. Vandaag weer zo’n mooie sessie gehad die dit allemaal liet zien. Voelen, stapjes zetten en dan de magie, de kriebels in je buik weer mogen ervaren. Inzicht in je patronen en deze ook doorbreken. Zo bijzonder en ik ben zo dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Als transformatiecoach begeleid ik je bij die stappen om zo je verlangen te bereiken en steeds dichter bij jezelf te komen. Je ware ZELF. Van die magie, daar word ik blij van. Herken je dit en wil jij die stappen zetten neem dan contact op en maak hier meteen een afspraak. https://bit.ly/3jvJfgd Bel 06-31069622 of mail mij op info@coaching2magic.nl. Kijk ook gerust op mijn website: www.coaching2magic.nl.