Wat zoek je?

HET AVONTUUR DAT JE LEVEN HEET

Tijdens mijn reis heb ik hoge bergen beklommen en heb ik door mooie valleien gewandeld. Soms met een grote zware rugzak en als het nodig was met nog wat spullen van medereizigers. Kun je je voorstellen die grote zware rugzak op je rug, het zweet op je voorhoofd, een droge mond en verzurende spieren, hopend dat je boven op die ene berg dat uitzicht hebt, zodat je kan zien welke mogelijkheden er nog meer zijn? En dat je overzicht hebt. Precies dat ja…

Precies op dat soort momenten, vond ik vaak een veilige plek om mijn rugzak eens flink leeg te schudden en de inhoud te bekijken! De inhoud kon ik een nieuw plaatsje geven, na een grondige sortering! Zo bleven de mooie souvenirs bewaart, heb ik bepaalde items weer bij de eigenaar teruggebracht en ik heb lekker veel spullen weggegooid, zodat ik met een opgeruimd gevoel mijn reis kon vervolgen.

Ken je dat gevoel, dat je lekker in je vel zit, ontspannen of misschien energiek en meer in het moment kan blijven? Lichter leven, zo noemde een medereiziger dat eens.

Onderweg heb ik veel verschillende medereizigers ontmoet, de ene reisde een tijdje met mij mee, ander namen al eerder een andere afslag, met al deze reizigers heb ik bijzondere momenten mogen ervaren. Een traan- en een lachmoment!

En dan dat moment…..daar boven op die ene berg, de wind door de haren, een diepe ademhaling en de ogen een verruimde blik…. daar recht vooruit is het weidse uitzicht en door de nevel heen kristalliseren er zich langzaamaan diverse prachtige, mysterieuze bergpaden uit.. En dan weet je….. daartussen die verschillende bergpaden ligt de weg naar JOUW volgende reisbestemming….

Iedere dag weer vervolgen wij onze reis. Afgewisseld met een stevige etappe, een flinke turbulentie, dan een paar hobbels in de weg met lange of korte periodes van een kabbelend beekje en mooie valleien. Wat het voor jou ook is en hoe jij dit ook ervaart, zorg dat deze reis, de reis van je leven wordt! Zorg dat jij bent toegerust op alle onverwachte en onvoorziene momenten die je tijdens je reis tegenkomt, zodat jij kan vertrouwen op jouw eigen kompas. Met juiste coördinaten blijf JIJ op JOUW PAD!

Hieronder 5 coördinaten, die mij richting geven tijdens mijn eigen reis;

M  Mindfulness            Blijf soms wat langer op een plek: Hier & Nu.

A   Awareness             Zorg voor een goede uitrusting.

G   Goals                     Stel nieuwsgierig en flexibel je doelen. 

I    Intuition                  Vertrouw op jouw innerlijk kompas en 'weet' wat jouw weg is. 

C   Choices                 Neem soms een verkeerde afslag, struikel over je veters, ervaar & leer! 

Toch op een doodlopende weg of verdwaalt? Heel herkenbaar, ik ben vaker verdwaalt tijdens mijn reis! Op dat soort momenten zoek ik een gids, die bekend is in het voor mij nog onbekende gebied. En kies ik er vaak voor om tijdelijk een groepsreis te boeken, zodat ik met en van anderen kan leren, om daarna op eigen benen mijn avontuur te vervolgen.

Op zoek naar een gids of nieuwe inspiratie in de reis die jouw leven heet? Neem gerust contact op. Bel 06-31069622 of mail mij op info@coaching2magic.nl. Kijk ook gerust op mijn website: www.coaching2magic.nl.