Wat zoek je?

Rust en energie_Inge V.

Ik ervaar meer rust en energie. Dat was mijn doel. Ik keek er echt naar uit en hoewel ik bang was dat het te zweverig zou zijn, vond ik het echt fijn! Zo’n coach gun ik iedereen!! ik moet met iemand wel een klik hebben, voordat ik me zo bloot geef, maar dat ging vanzelf bij jou. Je bent ontzettend prettig in de omgang. Voelde me heel erg op mijn gemak bij jou. Ik vertrouw je volledig en het voelt goed, niet als vriendin, wel als een coach als je begrijpt wat ik bedoel. Je bent rustig en nuchter met een fijne humor.  Jouw aanpak waardeer ik zeer. Ik merkte dat ik het in het begin vooral voor jou deed, totdat ik opeens besefte….he…ik ben nu echt voor mezelf bezig en ik vind het fijn!! Je bent nuchter en schept geen verplichtingen, dat voelt goed. Waar ik naar op zoek was heb ik gevonden…RUST in mijn lijf en mezelf niet altijd wegcijferen. Ik ben een stuk rustiger. Ontplof minder en herken het wanneer ik niet mezelf ben. Neem dan het heft weer in eigen hand. Ik pak ook door de dag heen mijn rust-momentjes en maak heel veel gebruik van de ademhaling oefeningen. Heb veel meer aandacht voor mezelf. Het kost allemaal veel minder energie en ik merk dat ik zelf weer straal. Dat krijg je dan ook weer terug van de mensen om je heen, mijn gezin, familie, vrienden, collega’s en klanten. Ik krijg ook weer energie van dingen, die me een half jaar geleden nog leeg zogen. Thuis is er ook meer rust. Je bent leuk, een mooi mens en ik vind je een kei in wat je doet. Blijf zo enthousiast en ik hoop dat je nog veel mensen weer (meer) van zichzelf kan laten houden.

Fijne samenwerking_Karin D.

Het is een hele fijne samenwerking geweest. We hebben hele goede gesprekken gevoerd, die mij meer inzicht in mezelf gegeven hebben. Er was meteen een mate van vertrouwen die ik eigenlijk niet meteen voel. Daardoor kon ik gemakkelijker vertellen. Het was een open, eerlijke coachrelatie. Ik vind je een mooi mens. Je hebt een rust over je, waar ik jaloers op zou kunnen zijn. Tegelijkertijd ben je een stuwende kracht om mij van mijn plek te krijgen. En dat was soms nodig, ik kan behoorlijk koppig zijn. Voor mij heeft deze werkwijze goed uitgepakt. Ik vind de rust erg prettig, de ondersteunende, niet oordelende, niet veroordelende opmerkingen. De manier van vragen stellen, iemand zelf een stukje laten uitvogelen.

De wetenschap dat ik behoorlijk streng ben voor mezelf. Het mag minder. Alles mag er zijn. Ik accepteer mezelf. 

Ik ben nog steeds aan het veranderen. De manier waarop ik omga met kleine conflicten in huis is anders. Ik herken mijn patroon en probeer dat te doorbreken. Dat lukt steeds vaker. Ik krijg dit ook terug van mijn vriend. Ik heb niet meer zo’n behoefte om op eieren te lopen in andere situaties. Ik mag er zijn. Het was een bijzonder en waardevol traject.

Je bent een mooi mens en de manier waarop jij in het leven staat, kan een voorbeeld zijn voor de mensen waar je mee gaat werken.

Gelijkwaardigheid_Yvonne K.

Onze relatie was op basis van gelijkwaardigheid. Ik stelde me kwetsbaar op. Gaf openheid. Maar jij deed hetzelfde, wat mij vertrouwen gaf en waardoor ik me veilig voelde. Relatie was van het begin af aan goed. Je bent een warme, betrokken coach. Oprecht geïnteresseerd. Iemand die zich in kan leven in de ander, heel goed kan luisteren zonder te oordelen en dat in een volgend gesprek ook weer kan reproduceren waardoor je je gehoord voelt. Ik heb de ongedwongen aanpak erg gewaardeerd. Voelde me op mijn gemak. Wandelen was min of meer ten gevolge van de coronamaatregelingen maar is een uitstekende manier om coaching te ontvangen. De natuur voegde voor mij een extra dimensie toe Ik ben bewust stil gaan staan bij mezelf. Heb beter over mezelf nagedacht. En met jouw hulp kreeg ik gedachten ook beter geordend en zette ik ook daadwerkelijk actie uit om bijvoorbeeld dingen in mijn relatie of op mijn werk te bespreken en/of te veranderen.  

Dat ik ook af en toe moet stoppen met het doen. Te gaan naar het zijn. Bewust te zijn van het moment. Ik pak vaker een bewustzijnsmoment.